Om - Haugseng Foto


Om meg:

Interessen for bilder og foto startet tidlig for meg. Mitt første kamera kjøpte jeg på Wernøe og Gullbransen på Torgalmenningen i Bergen på slutten av 70-tallet. Det var et Pentax Spotmatic F meg fast optikk som måtte skrues fast til kamera med gjenger. Alt pakket fint i en flott skulderbag. 

Jeg fotograferte bilcross, konfirmasjoner, brudepar, og etter hvert offshoremiljøer på blant annet Statfjordfeltet. Jeg hadde flere forsider på det amerikanske oljemagasinet Drilling Magazine og leverte bilder fast en periode til norske Petro Magasin

Tidlig lærte jeg meg mørkeroms arbeid, og framkalte både filmer og bilder. Enda kan jeg huske lukten av mørkerom, det magiske lyset, og ikke minst - stå å vente på at bildet kommer fram på papiret i skyllekarene. Men hobbyen ble etter hvert lagt på hylla. 

Etter noen år ble interessen vekket til live igjen, og verden var plutselig en helt annen. Digitalkameraet tidsalder var her. 

 Idag fotograferer jeg med Nikon D810 og D850 fullformat kamera og diverse optikk samt Fujifilm X-T2 som backup kamera. Alle bilder taes i raw format, og behandles i Adobe Lightroom og eventuelt Photoshop. 

Fotografering har vært noe jeg har brukt mer og mer tid på. Jeg jobber nå med foto på heltid. 

Jeg har nå inngått samarbeid med fotofirmaer som driver innen bolig og eiendom, samt barnehage, skolefoto og sportsfoto. 

Jeg fotograferer gjerne barn og familie, bryllup, portrett, venner, arbeidsplassen m.mer. 

Jeg liker meg godt i naturen og tar en del naturbilder. Jeg fotograferte på Ekstremsportveko 2017 & 2018. Julen 2017 hadde jeg fotoutstilling lokalt. I tillegg deltok jeg på Julemarkedet i Bergen.

Ta gjerne kontakt for en fotoprat :-) 

Powered by SmugMug Log In