Stine Hoff Kunstglass.

Jeg har hatt den gleden av å fotografere produkter for Stine Hoff. 

Jobben som jeg trodde skulle være en relativt enkel produktfoto jobb begynte med lys og hvit bakgrunn i Stine Hoff sitt verksted. 

Ettersom fotograferingen av de vel 220 produktene foregikk så jeg at dette ikke var så enkelt allikevel. Det var mye reflekser og speiling fra tak og vegger. Noen av produktene ble derfor fotografert på nytt i et hvit fototelt. 

Selv ikke det var en god nok løsning på produktene med klart glass. Løsningen ble da til slutt å beskjære produktene på noen av bildene i Photoshop.

Et utvalg av bildene ser du på denne siden. 


Litt om Stine Hoff Kunstglass: 

Stine Hoff åpnet sammen med to venninner i 1992 Bergens første glassblåserverksted. Mye entusiasme og pågangsmot lå bak etableringen den gang, for det var uvanlig med glassblåsing utenom de store glassbrukene. Verkstedet stod for et eksotisk innslag i bybildet. 

Entusiasmen har fulgt med hele veien, og profesjonaliteten har økt. I dag er verkstedet en veletablert bedrift med flere ansatte. Stine er utdannet ved Brabrand Glasskole i Danmark og ved Orrefors i Sverige. 

Hun har alltid vært fascinert av prosessen fra flytende glass til fast form, og de avgjørende og nervepirrende sekundene derimellom.


Se www.stinehoff.no for mer info og booking av blåsing av egne glass. Stine Hoff har også en fin utstilling i verkstedet sitt. 

Anbefaler et besøk. 

Stine Hoff Kunstglass holder til på Øvre Hopsnesveg 2 5232 Paradis. Bergen.


Stine Hoff Kunstglass

Powered by SmugMug Owner Log In