Anmeldelser: 


Her har jeg samlet noen tilbakemeldinger fra kunder. Oppdateres sporadisk:


2022/09: Vi opplevde fotografering som gøy for vår datter. Avslappet fotograf med et glimt i øyet som koste seg med besøk i studio. Opplegget var enkelt, morsomt for henne og avslappende for mor. Resultatet ble så bra at vi hadde vanskelig for å velge ut favoritt bilder. Vi kommer absolutt tilbake seinere :). Lene.


2022/09: Utleie av leiligheten gikk som en drøm i sommer. Nesten fullt belegg. Det var takket være bildene dine. Takk igjen for bra bilder 😀. Ole Johan


2022/05: Vi er veldig fornøyd med arbeidet til fotograf Rune Haugseng. Han er kommunikativ og ansvarlig. Det var veldig lett å samarbeide med han. Vi kunne se at han er sann spesialist og at han kan sin jobb godt: han ga instruksjoner om hvor det var best å ta bilder og hvordan vi skulle posere. Rune har god smak. Han er også proff i redigering av bilder. Sterkt anbefalt! Victor og Maria


2022.04 / Vi bestilte 1 time fotoshoot i studio i forbindelse med ettårsfotografering. Kjempefornøyd. Ble veldig mange fine bilder. Rune er veldig flink til å få fram smil og glede, og vår datter på ett år storkoste seg i studioet. En annen fordel er det at man betaler for fotoshoot og så står man mer fritt til å velge hvor man ønsker å fremkalle bildene.

Eivind B


2022.02 / Vi ble kjempe fornøyd med bildene som Rune tok av vår familie. Med 4 barn og 2 vokse var jeg veldig spent på resultatet. Hadde ikke trodd at vi kom til å klare å få et fint familiebilde av 6 personer. Men det fikset Rune og resultatet ble veldig bra. Til og med en urolig nyfødt klarte han å få vakre bilder av. Rune var veldig tålmodig og gjorde en god jobb med å få barna til å føle seg trygg foran kamera. Resultatet ble flotte klare bilder som ble levert i en rekord fart. Vi kommer tilbake når minstejenten skal ta 1 årsbilder. Kan anbefale Rune til alle som trenger fotograf. Hyggelig mann og gode priser.  

Lise T


2022.02 / Rune gjorde en god jobb som bryllupsfotograf. Han var lett å kommunisere med og organiserte fotograferingen på en fin måte. Vi fikk mange bilder fra bryllupet til en god pris og selve bildene ble veldig fine. 
Vi er veldig fornøyd. 
- Ingvill

2022.02 / Tusen takk for en hyggelig opplevelse og at du kunne ta fine bilder for oss.


2022.01 / Jeg var nervøs i forkant av fotograferingen, for vi har tvillinger på rett under to år med mye energi som ikke liker å sitte eller stå i ro. Men, når jeg merket hvor rolig og rutinert Rune var, ble jeg lettet og skjønte at dette kom til å gå fint. Selvom det var kaos med sure og triste gutter løpende rundt, holdt Rune roen og fikk noen fantastisk flotte bilder av både oss som en familie og guttene våre alene. Veldig fornøyd, anbefales!

Emilie K.


2021.48 / Familiefoto: Vi er veldig fornøyd med vår fotoshoot hos Haugsengfoto. Hyggelig og positiv fotograf som var tålmodig når det gjaldt å få fine bilder av våre 3 måneder gamle tvillinger. Fikk bildene raskt etter fotoshoot og fikk muligheten til å bestemme hvilke vi ville ha ferdig redigert. Veldig formøyd med bildene. Kan varmt anbefales.

May-Linn Sandtorv


2021.47 / Familiefoto: Vi er kjempefornøyd med familiefoto og portrettfoto med vår datter. Rune hadde mange gode forslag til motiver og var profesjonell og rolig noe som resulterte i veldig fine uttrykk og flotte komposisjoner. Bildene ble nydelige og fotograferingen var en positiv opplevelse for familien. Dette kan varmt anbefales.

Alf F.


2021.47 / Familiefoto: Supert sted å dra for å ta fotografbilder. Veldig glad for at vi fikk time så kjapt! Positiv og imøtekommende fotograf. Vi fikk ta oss god tid under fotografering, følte ikke det var noe stress i forhold til tiden. Dette var godt siden vi hadde med oss tre barn/baby. Veldig fornøyd med bildene! 

Marte N.


2021.46 Familiefoto. Vi er veldig fornøyd med fotoshoot hos Rune. Veldig effektiv mtp å få bilder av barn i rette øyeblikk, og på plassering av familiemedlemmer for å få dei beste bildene.Fikk bildene kort tid etter at vi var i studio,og kunne velge ut bilder som vi ville ha ferdig redigert. Rune er en veldig hyggelig og flink fotograf som det er lett å samarbeide med. Og fikk god service og oppfølging helt fra fotografering til ferdig resultat. Kan på det sterkeste anbefales👍

Christian B.


2021.11: Vi er veldig fornøyde med fotografering med Rune. Han er utrolig dyktig og var veldig enkel å samarbeide med under fotograferingen. Rune er veldig presis med detaljer - fanger raskt ulikheter. Vi hadde det veldig fint på studioet hvor han lyttet til alle sine meninger og tilpasset seg. I tillegg har han vært veldig hjelpsom med å sende bildene svært effektiv under tidspress. Vi anbefaler Haugsengfoto på det sterkeste!  

Vithusha Kishorekumar


2021.11: Vi fra BHT Bergen AS er strålende fornøyd med professionell og veldig gøy fotoshoot hos Rune. Han er flink til å lytte til våre behov og forestillinger, samtidig som han har et øye for deltaljer og gir tilbakemeldinger og inspirasjon under fotograferingen, slik at bildene blir perfekt. Anbefales på det sterkeste 😊 📷💯 

Dörte Jensen


2021.02: Veidekke Bygg i Bergen har benyttet Rune Haugseng til fotografering av alle våre snaut 200 ansatte og en del av våre prosjekter. Bildene skal brukes i CV og annet presentasjonsmateriell. Rune var dyktig og fleksibel i forhold til det fototekniske, men også i måten han bidro til det praktiske (logistikken).
John Sandal

2021.02: Rune Haugseng ble valgt i forbindelse med droneopptak av Hanøytangen industri område. Hans kunnskap og profesjonalitet innenfor dette området gjorde det til at det ble ett meget godt sluttprodukt som vi benytter i presentasjoner.  

Ole Angell


2021.02: Vi er veldig fornøyd med bildene vi tok av vår 1-åring og familiebilder. Hyggelig fotografering og bildene mottok vi raskt etter fotografering. Vil anbefale Rune som fotograf! Cathrine

2020.12: Tusen takk for supre bilder og for at du ser de gode løsningene under en shoot. Våre bryllupsbilder ble akkurat slik vi hadde sett for oss 😁 Anbefaler Rune Haugseng som fotograf til ditt behov. Sindre/ terminusbryllup


2020.12: Business portrett. Studiofoto. 

Tusen takk for kjempefine bilder, du er en veldig flink fotograf!


2020.09: Hei på deg! Vi så igjennom bildene i går! Veldig fornøyd 😍 Vi er vel ikke de letteste å ta bilder av, så bra jobbet 😍 Og tusen takk for at du tok bilder!  🤓👍🏻

Suzanne/Bryllupsbilder


2020.08: Vi er kjempe fornøyd med bildene😊. Tusen takk for det. Ikke så lett å ta bilder av aktive små, så takk for at du er så tålmodig, og gjør en så god jobb😊.

Sejla, Lets Deal familiefoto kunde.


2020/06:  Kære Rune Haugseng, Tusen tack för enestående pene og vakker billeder på Bellevuebakken 6! Det var nesten så at jeg angret at jag skulle selge. Takk for din faktura som jeg såg noensteder i min mailkurv, men du finner jeg den ikke! Kunne du sende din faktura igjen er du snill? 

Med vänlig hälsning, Walter / Boligkunde


2020/05: Som eiendomsmegler har jeg jobbet mye med Rune på oppdrag i forbindelse med boligfoto. Han er en kjernekar og jobbe med, yter meget god service og gjør meget gode vurderinger i forhold til oppdraget og sørger for å produsere det beste resultatet. 

Christer Solvik

Eiendomsmeglerfullmektig

Bjørgvin Eiendomsmegling Vest AS
2020/04: Alex Toft skrev (på mittAnbud - boligfoto): 

Haugseng er en super trivelig kar, som vet nøyaktig hva han holder på med. Leverer mer enn forventet. Jeg gir Haugseng min varmeste anbefaling


2020/01: Rune delivered high quality job at a reasonable price and at short notice. He is customer focused and connects well with children. He is professional and responds quickly. Highly recommended. 

Anna Spence.


2019/12: Kampanjebilder - reklame.

Nøye og driftig fotograf

Robin Bang


2019.12 / Veldig hyggelig og dyktig fotograf. Var hjemme hos ham og ble fotografert sammen med familien (2 voksne, 2 barn og hund). Han er flink med både barn og dyr, og når guttungen på 5 begynte å kjede seg, fikk han leke på barnerommet. Fotografen sørget for profesjoonell og avslappet atmosfære, og gjorde fortograferingen til et hyggelig minne, selv for de som ikke akkurat så fram til det. Fikk bildene rask til nedlasting gjennom dropbox, og er veldig forøyde med resultatet. Tommel opp! 

Cesilie D.


2019.09 / Produktfoto: Han er snill. God å kommunisere med. Vær på tide til stede. 
Tok mange fine bilder. Anbefaler ham videre.

Gona S. H.


2019.09 / Bolig: Arbeidet som ble utført på en god måte. Fotografen var hyggelig og kom til avtalt tid. Prisen er rimelig og bildene ble fine. Kan absolutt anbefales til andre.
Iselin H.


2019.09 / Bryllup: Vi er svært fornøyd med bildene Haugseng tok i forbindelse med vårt bryllup 21. sept. 2019. Han var profesjonell og oppriktig interessert i at vi skulle få de bildene vi ønsket. Vi er strålende fornøyd med både kontakten i forveien, prisen og engasjementet han hadde i gjennomføringen. Silje G.


2019.01 / Produkt og arbeidsplass:  Jeg syntes du var meget seriøs og engasjert, flink til å få de ansatte trygge når du tok bilder og at du har gjort en veldig fin jobb. Time-lapsene var stilige, men ser det er litt mye «rot» rundt (grunnet lokalet) så det er gjerne noe å tenke på til en annen gang. Takk for hjelpen! Mvh Anne-Sofie

2018.12 / Boligfoto: Vi er svært fornøyd med fotograf-jobben Rune gjorde for oss. Han leverte langt over forventet, og vi fikk bildene veldig raskt. Anbefales ved både bolig-salg, men også bolig-utleie som var vårt tilfelle. Christian.


2018.11/Boligfoto / Eiendomsmegler: Haugseng Foto virker veldig pålitelig og ryddige. Har en fin portefølje og god kommunikasjon. Gleder meg til å se resultat etter fotograferingen. (Info: leiligheten ble solgt etter kort tid.) Mats L.


2018.11 / Familie: Rune stilte opp i god tid før fotografering for å rigge til hjemme hos oss. Oppdraget var å fotografere våre tre barn. Å få tre barn til å fokusere samtidig er ikke lett. Rune var tålmodig, tok seg tid til barna og fikk deres tillit. Bildene ble levert super kjapt og vi er veldig fornøyd med resultatet. Lisbeth L.


2018.11 / Familie:  Fotografen dukket opp i god tid før shooten, med et imponerende studio. Bildene ble veldig bra, til tross for utfordrende barn. Han tok seg god tid og viste stor tålmodighet, noe som gjorde at vi fikk de bildene vi ønsket. Hege E.V.


2018.10 / Yrkesklær: Veldig positiv opplevelse. Fotografen var hyggelig, positiv og han kommuniserte godt både før og etter fotoshooten. Smertefritt og overalt en veldig god opplevelse. Anbefales på det sterkeste. Linn Emilie


2018.09 / Konsertfoto: Presis, dyktig og effektiv. Fikk akkurat det vi ønsket og mer til. Anbefales.

Elisabet M.


2018.08: Vi har brukt Rune som fotograf ved flere anledninger og er veldig fornøyd. Kommer til å booke bilder hos han neste gang vi trenger bilder også. Vi er veldig fornøyd med fotoutstyr han har og fleksibiliteten før og under fotografering. Vi har alltid fått gode resultater på bildene. Rask levering. Han er lett å samarbeide med Får god kontakt med de han tar bilde av. Behagelig stemning under fotografering. Anbefales. Hilsen Marthe og Christian.


2018.07: Til tross for tidvis dårlig humør hos jentene så ble bildene over all forventning!! Helt fantastiske alle som en! Tusen takk så langt! Nina H.


2018: Takk for sist og de flotte bildene to tok i forbindelse med den store dagen vår. Oppdraget ble utført etter avtale, til fornuftig pris, profesjonelt og med rask levering. Vi er veldig fornøyd. 

Mvh Vera Aa & Rune N


Elite Foto Nesttun – Fana Optikk

Vi har produsert en god del bilder for ham opp gjennom årene, og vet at Rune har et godt øye for fotografering. Han tar gode og stemningsfulle bilder av mennesker, by og landskap. 

Bård S.  


2018.02 / Familie: Vi ble veldig fornøyd med bildene Rune tok. Rune fikk god kontakt med vår sønn under fotograferingen. Han har et smittsomt humør som er med på å skape en god atmosfære. Anbefales! Håvard Ø


2018.05 / Familie: Vi hadde en kjempefin og morsom fotoøkt utendørs med familien. Fotografen dukket opp i god tid der vi hadde ønsket oss og fant noen perfekte plasser for familiebilder. Han var veldig flink med minstemann, noe som er godt synlig i store smil og latter på bildene. Resultatene kom allerede samme dag, og vi er veldig fornøyde!  Christine V


Tiny Trolls of Norway AS

Vi hos Tiny Trolls of Norway lager barneklær til aktive barn, spesielt med tanke på barnehage og utelek. Vår kolleksjon går fra 9 mnd til 8 år, med fokus på kvalitet, funksjonalitet & komfort. Da vi også har en nettbutikk, er det viktig for oss med gode produktbilder. Når vi fotograferer, er det produktet som skal være i fokus. Vi har nå engasjert fotograf Rune Haugseng for å ta bilder av 2018/19 kolleksjonen. Rune Haugseng er løsningsorientert, engasjert og serviceminded. Han har et fantastisk barnetekke! Det betyr mye for oss at en fotograf spiller «på lag» med barnet, og legger til rette for en rolig & trygg stemning, både for barn og foreldre - det ble en stor suksess da han spilte barnesanger under fotoshooten! Vi hos Tiny Trolls of Norway gleder oss til videre samarbeid med Rune Haugseng.» :-)) 

Line H. Engen / General Manager / 5239 Rådal - NORWAY


Semco Marine AS - Danmark

Ud over høj kvalitet i fotograferingen oplever jeg en engageret og professionel Rune, der udviser meget stor fleksibilitet. I forbindelse med ankomst af rigge til vores værft på Hanøytangen udskydes ankomsttidspunkterne ofte, da det er afhængig af vind og vejr. I disse tilfælde har Rune været ekstremt fleksibel, og har løst opgaven til vores fulde tilfredshed. Rune går frisk og selvstændigt til opgaverne. Han behøver ikke meget briefing og hjælp for at tage rundt i på forskellige lokationer og løse fotoopgaver for os. 

Jan Michael Jensen / Marketing Manager Group Support Functions 


2018.02/Familie: Kjempe fornøyd med Rune! Utrolig dyktig fotograf som var lett å samarbeide med. Kan absolutt anbefales hvis du trenger en fotograf til å ta fine familiebilder! 

Amalie

Powered by SmugMug Owner Log In