Referanser - Haugseng Foto

Referanser:


2019.01 / Produkt og arbeidsplass:  Jeg syntes du var meget seriøs og engasjert, flink til å få de ansatte trygge når du tok bilder og at du har gjort en veldig fin jobb. Time-lapsene var stilige, men ser det er litt mye «rot» rundt (grunnet lokalet) så det er gjerne noe å tenke på til en annen gang. Takk for hjelpen! Mvh Anne-Sofie

2018.12 / Boligfoto: Vi er svært fornøyd med fotograf-jobben Rune gjorde for oss. Han leverte langt over forventet, og vi fikk bildene veldig raskt. Anbefales ved både bolig-salg, men også bolig-utleie som var vårt tilfelle. Christian.


2018.11/Boligfoto / Eiendomsmegler: Haugseng Foto virker veldig pålitelig og ryddige. Har en fin portefølje og god kommunikasjon. Gleder meg til å se resultat etter fotograferingen. (Info: leiligheten ble solgt etter kort tid.) Mats L.


2018.11 / Familie: Rune stilte opp i god tid før fotografering for å rigge til hjemme hos oss. Oppdraget var å fotografere våre tre barn. Å få tre barn til å fokusere samtidig er ikke lett. Rune var tålmodig, tok seg tid til barna og fikk deres tillit. Bildene ble levert super kjapt og vi er veldig fornøyd med resultatet. Lisbeth L.


2018.11 / Familie:  Fotografen dukket opp i god tid før shooten, med et imponerende studio. Bildene ble veldig bra, til tross for utfordrende barn. Han tok seg god tid og viste stor tålmodighet, noe som gjorde at vi fikk de bildene vi ønsket. Hege E.V.


2018.10 / Yrkesklær: Veldig positiv opplevelse. Fotografen var hyggelig, positiv og han kommuniserte godt både før og etter fotoshooten. Smertefritt og overalt en veldig god opplevelse. Anbefales på det sterkeste. Linn Emilie


2018.09 / Konsertfoto: Presis, dyktig og effektiv. Fikk akkurat det vi ønsket og mer til. Anbefales.

Elisabet M.


2018.08: Vi har brukt Rune som fotograf ved flere anledninger og er veldig fornøyd. Kommer til å booke bilder hos han neste gang vi trenger bilder også. Vi er veldig fornøyd med fotoutstyr han har og fleksibiliteten før og under fotografering. Vi har alltid fått gode resultater på bildene. Rask levering. Han er lett å samarbeide med Får god kontakt med de han tar bilde av. Behagelig stemning under fotografering. Anbefales. Hilsen Marthe og Christian.


2018.07: Til tross for tidvis dårlig humør hos jentene så ble bildene over all forventning!! Helt fantastiske alle som en! Tusen takk så langt! Nina H.


2018: Takk for sist og de flotte bildene to tok i forbindelse med den store dagen vår. Oppdraget ble utført etter avtale, til fornuftig pris, profesjonelt og med rask levering. Vi er veldig fornøyd. 

Mvh Vera Aa & Rune N


Elite Foto Nesttun – Fana Optikk

Vi har produsert en god del bilder for ham opp gjennom årene, og vet at Rune har et godt øye for fotografering. Han tar gode og stemningsfulle bilder av mennesker, by og landskap. 

Bård S.  


2018.02 / Familie: Vi ble veldig fornøyd med bildene Rune tok. Rune fikk god kontakt med vår sønn under fotograferingen. Han har et smittsomt humør som er med på å skape en god atmosfære. Anbefales! Håvard Ø


2018.05 / Familie: Vi hadde en kjempefin og morsom fotoøkt utendørs med familien. Fotografen dukket opp i god tid der vi hadde ønsket oss og fant noen perfekte plasser for familiebilder. Han var veldig flink med minstemann, noe som er godt synlig i store smil og latter på bildene. Resultatene kom allerede samme dag, og vi er veldig fornøyde!  Christine V


Tiny Trolls of Norway AS

Vi hos Tiny Trolls of Norway lager barneklær til aktive barn, spesielt med tanke på barnehage og utelek. Vår kolleksjon går fra 9 mnd til 8 år, med fokus på kvalitet, funksjonalitet & komfort. Da vi også har en nettbutikk, er det viktig for oss med gode produktbilder. Når vi fotograferer, er det produktet som skal være i fokus. Vi har nå engasjert fotograf Rune Haugseng for å ta bilder av 2018/19 kolleksjonen. Rune Haugseng er løsningsorientert, engasjert og serviceminded. Han har et fantastisk barnetekke! Det betyr mye for oss at en fotograf spiller «på lag» med barnet, og legger til rette for en rolig & trygg stemning, både for barn og foreldre - det ble en stor suksess da han spilte barnesanger under fotoshooten! Vi hos Tiny Trolls of Norway gleder oss til videre samarbeid med Rune Haugseng.» :-)) 

Line H. Engen / General Manager / 5239 Rådal - NORWAY


Semco Marine AS - Danmark

Ud over høj kvalitet i fotograferingen oplever jeg en engageret og professionel Rune, der udviser meget stor fleksibilitet. I forbindelse med ankomst af rigge til vores værft på Hanøytangen udskydes ankomsttidspunkterne ofte, da det er afhængig af vind og vejr. I disse tilfælde har Rune været ekstremt fleksibel, og har løst opgaven til vores fulde tilfredshed. Rune går frisk og selvstændigt til opgaverne. Han behøver ikke meget briefing og hjælp for at tage rundt i på forskellige lokationer og løse fotoopgaver for os. 

Jan Michael Jensen / Marketing Manager Group Support Functions 


2018.02/Familie: Kjempe fornøyd med Rune! Utrolig dyktig fotograf som var lett å samarbeide med. Kan absolutt anbefales hvis du trenger en fotograf til å ta fine familiebilder! Amalie


2017/Familie: Topp service og superproffe bilder både portrett og naturbilder. Og så humor og humør på kjøpet! Erlend B


2017/Portrett: Knallfine portrettbilder. Fotografen har mange gode forslag selv, men var også mottagelig for innspill. Marte H

Powered by SmugMug Log In